Zomer check

Gaat u op vakantie met uw auto en wilt u pech onderweg voorkomen? Dan is het verstandig om vooraf een zomer check te laten verrichten.

Tijdens deze zomer check wordt uw auto uitgebreid gecontroleerd. Het profiel van de banden, de airconditioning, de accu, remvloeistof, schokdempers, verlichting, uitlaat, remmen, het oliepeil en nog veel meer wordt bekeken of het nog in de juiste conditie is.

Waarom heeft uw auto een zomercheck nodig?

Een auto heeft het zwaar te verduren wanneer er in extreme hitte of kou wordt gereden. Een werkende airconditioning tijdens uw lange rit is dan ook geen overbodige luxe. Van de auto wordt verwacht lange afstanden te kunnen rijden inclusief de extra belading op wegen die niet vergelijkbaar zijn met de wegen in Nederland. Om deze reden is het belangrijk om de auto vooraf goed te controleren zodat u niet voor onverwachte problemen met de auto komt te staan.

APK

Uiteraard wil uw garage ook even met vakantie en dat zou zomaar eens in uw vakantie kunnen zijn. Zorg op tijd voor een afspraak zodat u en wij alles netjes op orde hebben voordat de vakantie begint.

Als je dan een afspraak maakt voor APK of  onderhoud maak dan de combinatie met een vakantiecheck en eventueel een airco servicebeurt en luchtkanaalbehandeling, Niets zo belangrijk als onderweg zijn met een veilige, zuivere, koele auto en van een heerlijke vakantie kunnen genieten.

Bel voor afspraak 0492-534400 of stuur een mail via het contactformulier.

Als je auto weer top in orde is kun je weer wat afvinken van je vakantielijstje, wij wensen je een hele fijne vakantie toe!

Norbert en Marjan

Cooymans Auto's logo klein