Dit probleem kent waarschijnlijk iedereen die een auto heeft en een garage zoekt en iedereen die een garage heeft.

Ineens heb je stukken aan je auto of moet je auto de gevreesde beurt ondergaan. Waar ga je heen en wie  kan je vertrouwen?

 

We zitten hier al jaren, hoe kom ik aan nieuwe klanten en hoe weten ze dat ik er voor hun ben?

 

Wij denken dat er maar 1 manier is om elkaar te kunnen vertrouwen en elkaar te kunnen vinden in een mierennest van garagehouders en auto bezitters en dat is zorgen dat je goede reviews kunt laten zien en jarenlange ervaring hebt.

Nou.. wij als Cooymans Auto’s doen ons best, inmiddels bestaan we al 26 jaar en hebben we de laatste tijd 85 reviews voor u verzameld via de ANWB site.

5 sterren geven onze klanten ons en daar worden we blij en tevreden van. Een tevreden garagehouder krijgt tevreden klanten en de tevreden klanten krijgen een gedreven garagehouder die zijn uiterste best doet om ook u tevreden te houden, het is een cirkel waar wij ook u graag in willen plaatsen.

Kijk eens op al onze reviews van de laatste paar maanden via de ANWB site hieronder.

“Al jaren komen wij voor onderhoud van onze auto’s bij Cooijmans auto’s. Als klant moet je dan maar hopen op een goede service en eerlijkheid van de garagehouder. In al de afgelopen jaren heeft Cooijmans auto’s ons altijd het gevoel gegeven van eerlijkheid, duidelijkheid, meedenkend en ongekende behulpzaamheid. Altijd een top service!”

“Op alle tijden bereid om tijd voor je te maken. Eerlijk advies en veel ervaring in alle merken auto’s. Leenauto indien nodig, komen na wat ze afspreken, duidelijk vooraf prijs bepaling. Vriendelijk, service ,eerlijk zijn trefwoorden.”

“Met veel plezier raad ik Cooymans Auto’s in Helmond aan. We komen al jaren bij deze garage. Ze kennen niet alleen hun klanten heel goed, maar ook de auto’s. De adviezen die ze geven zijn eerlijk en gericht op het voordeel van de klant. Geen onnodige of opgedrongen werkzaamheden, maar gewoon recht door zee! Het geeft een vertrouwd gevoel om er nog jaren terug te komen en deze garage aan te raden bij vrienden en bekenden. En voor wie wil staat de (smakelijke) koffie en de thee altijd klaar!!”

 

 

Wij kunnen het niet beter brengen en worden hier erg blij en tevreden van, maak vandaag nog een afspraak en wordt ook net zo tevreden als al onze klanten.

Graag tot ziens bij Cooymans Auto’s

Cooymans Auto's logo klein